tillövertag01tillövertag01

Triggollo wine & spirits AB tar över Armano’s wine

Det är med glädje vi informerar att Triggollo Wine & Spirits AB från och med den 12: e februari 2018 tar över driften av Armano’s wine. Övertagandet utav Armano’s är ett viktigt steg i utvecklingen av vår egen verksamhet. Ett steg som öppnar för en bredare och mer slagfärdig verksamhet.  Ett steg som känns naturligt och fyllt av möjligheter.

Armano’s har under många år arbetat hårt med en strävan att etablera kvalitetsprodukter från Kroatien på den svenska marknaden, både via  Systembolaget och restaurangbranschen. Namnet Armano’s Wine lever vidare i sociala medier och som webbadress, då det är väl inarbetat, men dirigeras så småningom över till www.triggollo.com.

“Det är fantastiskt att starta det nya året med en så här stor nyhet. Det ger oss fantastiska möjligheter att växa och utvecklas som företag.  I och med denna affär kommer Triggollo wine & spirits bli den enskilt största aktören på den Svenska markanden med fokus på Kroatien. Sammtidigt inleder vi ett sammarbete med DLP (Drink Logistics Partner) i Stockholm för att bättre kunna serva våra befintliga och nya kunder i hela Sverige.“

Triggollo Wine & Spirits AB erbjuder ett brett sortiment av alkoholhaltiga drycker från Kroatien till Systembolaget och restauranger. För mer information om våra produkter klicka här eller kontakta oss via 040-30 30 90 eller info@triggollo.com.