split2split2

Kom och upplev Kroatien på Malmö vin & deli!

Nu i oktober är det återigen dags för den årliga och mycket uppskattade Malmö Vin & Deli mässan. Där du i år har chansen att uppleva det mesta Kroatien har att erbjuda. I den stora Kroatien montern kommer du förutom att smaka fantastika viner, delikateser och äta gott även träffa representanter från Kroatiska Turistbyrån samt MS Marintjänst. Så finns funderingar eller planer för en semester till Kroatien ska Ni definitivt ta tillfället i akt och prata med någon av dem. 

Kroatiska Kulturföreningen HKD Jadran kommer servera något varmt och gott samt att stå för underhållning i montern.

Missa inte detta, ett besök i Kroatien montern är ett absolut måste. För mer information om mässan och biljettköp klicka här!

Detta är ett sammarbete mellan:


 

Triggollo wine & spirits

Triggollo wine & Spirits grundades år 2014 med den enkla affärsidén att tillgodose den Svenska marknaden med kvalitativa viner och alkoholhaltiga produkter från Kroatien. Vår grundfilosofi var då, och kommer alltid och vara, att endast jobba med produkter som vi kan stå för.

För mer information klicka här!

 

Kroatiska Turistbyrån

Kroatiska turistbyrån i Sverige bistår med information och hjälp till din upplevelse av Kroatien.

För mer information klicka här!

Kroatiska Kulturföreningen Jadran

Kroatiska Kulturföreningen Jadran är en förening som har varit verksam i Malmö i 43 år. Föreningens grundläggande uppgift är att bevara kroatisk kultur, språk och traditioner samt att överföra detta arv till våra efterkommande.

För mer information klicka här!

Plivit Trade

Allt började i Västervik 1998. Plivit Trade AB grundas och etablerar sig på ostkustens pärla, Västervik. Vi omsätter 9 miljoner svenska kronor under vårt första år. Knappt 20 år senare har vårt importföretag växt till en koncern med förgreningar i hela Sydösteuropa och omsätter årligen runt 200 miljoner.

För mer information klicka här!

MS Marintjänst

Visste du att du kan köpa ny motorbåt i Kroatien och få tillbaka ca 10% av din investering per år efter att båtens alla årliga omkostnader som t.ex. båtplats, försäkring och service m.m. är betalda om du väljer att placera den i vår samarbetspartner NCP & Mare:s bekymmersfria Charter Management program?  Kanske kan detta lyxiga, bekymmersfria och sällsynt prisvärda sätt att ha motorbåt på vara en bra investering för dig? 

Klicka här för mer information!